FOTÓSTÚDIÓ BÉRLÉS

Szeretettel köszöntünk Székesfehérvár egyik legszebb fotóstúdiójának honlapján. Az online foglalási rendszerünkben megnézheted a szabad időpontjainkat és azon keresztül időpontot is tudsz foglalni.

PORTRÉ FOTÓZÁS

Pillanatod a fókuszban!

Portré fotózásnál elővarázsoljuk a modell egyéniségét érzelmeit egy képben. Egy valóban profi portré fotóval a jövődbe fektetsz be. Ez a fotó adja meg ugyanis az első benyomást rólad a világnak. 

Portréfotó készítésekor minden apróságnak jelentősége és jelentése van. A tekinteted a legfontosabb, mert beszélni fog, egy jellegzetes, érzelmeket tükröző kifejezést mutat a külvilág felé. Egy profi portré fotó többszintű megtérülést eredményez! 

KREATÍV ÉS ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Egyedi, megismételhetettlen és utánozhatattlan!

Nem kell hangsúlyozni, hogy milyen fontos az az alkalom amikor két ember összeköti az életét. Olyan esemény amelyre örökké emlékezünk. Fontos, hogy amennyire rajtunk áll tökéletesen sikerüljön minden.

A STUDIO75 feladata, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat, egyedi, utánozhatatlan és természetes valójában. Nem a megszokott erőltetett fotókat fogod tőlünk kapni, csak olyan képeket adunk át Neked ami valóban átadja az esemény jelentőségét. 


Rendezvényeszközök

Bérelhető eszközök esküvőkre, rendezvényekre, telepítés-bontás szolgáltatással!

FINE ART/PORTFOLIÓ FOTÓZÁS

Egyé válni a kompozícióval!


A glamour ábrázolásmódja az idők során folyamatosan változott, mindig az adott kor társadalmi megítéléséhez, elfogadásához idomulva. 

A FINEART Portré más. Több, mert nem sztenderd, nincsenek kőbe vésett szabályok. Nem tucat fotó, hozzád igazodik és belőled jön. Ösztönös mert olyan kép készül, amelyet Te is akarsz, csak úgy tud sugározni, csak úgy tud átjönni a fotó, ha egyé válsz a kompozícióval. Az objektívvel nézlek, feladatom, hogy megtaláljam a számodra legelőnyösebb szögeket. Nem az a cél, hogy mást mutassak rólad, mint aki vagy, viszont az, hogy megjelenjen benned az egyedi szépség.

Ez kell hogy legyen az igazi művészet.

HEADSHOT/CV PORTRÉ

Űzd el a középszerűséget!


A headshot egy szűk kivágású portréfotó, amely a váll közepétől felfelé készül, így az arckifejezés kerül a kép központjába. A LinkedIn-en, Facebook-on, önéletrajzodban vagy a weboldaladon elhelyezett headshot-tal azt mutatod a világnak, hogy képes vagy befektetni önmagadba. Ezt a fejvadászok és az ügyfeleid értékelni fogják!

A HEADSHOT fotók megkülönböztetnek és hihetetlen mértékben elősegítik a sikeredet!

TABLÓKÉP ÉS TABLÓFOTÓZÁS

Minden egy helyen!

- tablófotó készítés profi minőségben, verhetetlen áron

- nagytablók különböző méretekben, tervezés, kivitelezés

- meghívók és köszönő ajándékok

- pedagógusoknak díjmentes

- korlátlan utánredelés, közös válogatás


MINDEN AMI PORTRÉ!