PORTRÉ FOTÓZÁS

"pillanatod a fókuszban"

Portré fotózásnál elővarázsoljuk a modell egyéniségét érzelmeit egy képben. Egy valóban profi portré fotóval a jövődbe fektetsz be. Ez a fotó adja meg ugyanis az első benyomást rólad a világnak. 

Portréfotó készítésekor minden apróságnak jelentősége és jelentése van. A tekinteted a legfontosabb, mert beszélni fog, egy jellegzetes, érzelmeket tükröző kifejezést mutat a külvilág felé. Egy profi portré fotó többszintű megtérülést eredményez! 

Egy jól sikerült kép hatalmas önbizalom ad majd neked. Ezt kihasználva nagyobb lendülettel tudsz belevágni a karriered és az életed fejlesztésébe. Ha vállalkozásod van, akkor a bizalmat sugározó fotód által bevonzott új ügyfelek és partnerek révén nem csak tapasztalattal leszel gazdagabb.


WEDDING/ESKÜVŐ 

FOTÓZÁS

Egyedi, megismételhetettlen és utánozhatattlan!

Nem kell hangsúlyozni, hogy milyen fontos az az alkalom amikor két ember összeköti az életét. Olyan esemény amelyre örökké emlékezünk. Fontos, hogy amennyire rajtunk áll tökéletesen sikerüljön minden.

A STUDIO75 feladata, hogy megörökítse a legszebb pillanatokat, egyedi, utánozhatatlan és természetes valójában. Nem a megszokott erőltetett fotókat fogod tőlünk kapni, csak olyan képeket adunk át Neked ami valóban átadja az esemény jelentőségét. 

Éppen ezért megfelelő időt szánunk rá ahol műteremben és szabadban engedjük szárnyalni a kreativitást, hogy a végén tényleg felülmúljuk a várakozásaid.


FINE ART/PORTFOLIÓ PORTRÉ

Eggyé válni a kompozícióval

A glamour ábrázolásmódja az idők során folyamatosan változott, mindig az adott kor társadalmi megítéléséhez, elfogadásához idomulva. 

A FINEART Portré más. Több, mert nem sztenderd, nincsenek kőbe vésett szabályok. Nem tucat fotó, hozzád igazodik és belőled jön. Ösztönös mert olyan kép készül, amelyet Te is akarsz, csak úgy tud sugározni, csak úgy tud átjönni a fotó, ha egyé válsz a kompozícióval. Az objektívvel nézlek, feladatom, hogy megtaláljam a számodra legelőnyösebb szögeket. Nem az a cél, hogy mást mutassak rólad, mint aki vagy, viszont az, hogy megjelenjen benned az egyedi szépség.

Ez kell hogy legyen az igazi művészet.


HEADSHOT/CV PORTRÉ

Űzd el a középszerűséget!

A headshot egy szűk kivágású portréfotó, amely a váll közepétől felfelé készül, így az arckifejezés kerül a kép központjába. A portré fotó titka a megnyerő arckifejezésben rejlik, ettől leszel magabiztos és szimpatikus a képet megnézők számára. A LinkedIn-en, Facebook-on, önéletrajzodban vagy a weboldaladon elhelyezett headshot-tal azt mutatod a világnak, hogy képes vagy befektetni önmagadba. Ezt a fejvadászok és az ügyfeleid értékelni fogják!

A HEADSHOT fotók megkülönböztetnek és hihetetlen mértékben elősegítik a sikeredet!

HEADSHOT fotókra a mai világban mindenkinek szüksége van!

TABLÓKÉP ÉS TABLÓFOTÓZÁS


- tablófotó készítés profi minőségben, verhetetlen áron

- nagytablók különböző méretekben, tervezés, kivitelezés

- meghívók és köszönő ajándékok

- pedagógusoknak díjmentes

- korlátlan utánredelés, közös válogatás


MINDEN AMI PORTRÉ!