A FOTÓZÁS, TEREMBÉRLÉS RÉSZLETEI


HELYSZÍN

A portréfotózásainkat a székesfehérvári stúdiónkban tartjuk. A felszerelésünk teljesen mobil, így külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni. Külső helyszíni fotózás esetén kérj személyre szabott árajánlatot!

A FOTÓZÁS FOLYAMATA

A csomagoknál feltüntetett fotózási idő azt a nettó időt jelenti, amit a kamerám előtt fogsz tölteni. Nem kötelező kihasználni a teljes időtartamot, a legtöbb esetben hamarabb végezni szoktunk. A fotózási idő alatt tetszőleges alkalommal öltözhetsz át, nincs erre vonatkozó megkötésünk. Értelem szerűen minél nagyobb csomagot választasz, annál több időnk van kikísérletezni a különböző összeállításokat. Szeretek kipróbálni többféle tónusú hátteret, legalább 1 váltás a legkisebb csomagba is belefér. Emellett az arckifejezésekkel is szeretek játszani, így számíthatsz arra, hogy lesz több verziód, amiből majd ki tudod választani a célodnak leginkább megfelelőt.

​Közvetlenül egy számítógépre fotózom, ami azt jelenti, hogy azonnal vissza tudjuk nézni a képeket egy monitoron. A fotózási folyamat része, hogy időközönként megállunk és sorozatonként együtt átnézzük a készült képeket, és aztán folytatjuk tovább. A visszanézés során rögtön előválogatjuk is a képeket, így csak a legjobbakkal dolgozunk tovább. A fotózás végére elég jó rálátásod lesz arra, hogyan fognak kinézni a végső képek.​

RETUSÁLÁS ÉS A KÉPEK ÁTADÁSA

Miután kiválasztottad, hogy mely képeket szeretnéd retusáltatni velünk, elkezdjük házon belül feldolgozni őket. A retusálási folyamat általában 5 munkanapot vesz igénybe. Az utómunka során a fő célunk, hogy minél természetesebb hatású maradjon a kép. Ehhez magas szintű retusálási technikákat használunk, ezért is tart ennyi ideig. Ha ennél rövidebb határidőre van szükséged a kész képekre, akkor kérlek jelezd felénk előre, és találunk rá megoldást!

​A kész képeket digitális formában adjuk (jpeg) át egy fájlküldő rendszeren, a Wetransferen keresztül. A végső képeket elkészítjük nagy felbontásban, amiből nagyméretben lehet nyomtatni, illetve webre optimalizált kisebb méretben is.

​Nyers képeket semmilyen formában nem áll módunkban átadni. Fontosnak találjuk, hogy minden munka, ami a mi kezünk alól jön ki, az a létező legjobb minőségű legyen, ez ugyanis a védjegyünk. A raw fájlokat megőrizzük egy évig, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

​ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Minden fotózásunkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. 

​RUHÁZAT

Kérjük, hogy a fotózásra a saját ruháidból hozz el párat. Minél többet hozol, annál könnyebb dolgunk van összeállítanunk a számodra legjobb ruhaszetteket. Az a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban, és a képeken is makulátlan legyen az összhatás. 

SMINK

A hölgyek számára igény esetén biztosítunk a stúdióban profi sminkest. Csakis a legkiválóbb hazai sminkesekkel dolgozunk, akik tudják, hogy milyen egy letisztult üzleti smink, és hogy mi néz ki jól a fényekben. ​

FRIZURA

Arra kérünk, hogy olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amit a hétköznapok során is hordasz. Érdemes lehet a fotózás előtt pár nappal egyeztetned a fodrászodhoz is időpontot.

A hölgyek részére a sminkes tud segíteni a haj minimális formázásában, illetve én is segítek eligazítani a tincseket a kamerám előtt.

FIZETÉS MENETE

Az oldalon található árak nettó árak. A szolgáltatás magánszemélyek részére alanyi ÁFA mentes. A fotózásról a számlát a fotózás napján állítjuk ki, és emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek:

1. Készpénzzel a fotózás napján

2. Bankkártyával a fotózás napján

3. Átutalással erre a bankszámlaszámra: 11773360-01633342

A retusált képeket kizárólag a teljes összeg beérkezése után küldjük ki a részedre emailben.

​FELHASZNÁLÁSI JOGDÍJ

A fotók szerzői joga a fotóst illeti meg, ezt átruházni nem lehet. A retusált képek tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogdíját. Ez azt jelenti, hogy a saját magad és a saját vállalkozásod népszerűsítése érdekében korlátlanul használhatod a képeket. Egyéb esetben kérlek kérj egyedi ajánlatot a felhasználó jogi személy, felhasználási cél és hely megadásával.

Stúdió bérlés és foglalási szabályzat

Szeretettel várunk mindenkit a STUDIO75 portréfotó stúdióba. Stúdiónk bérelhető fotózási helyszínként is, igény esetén fotóst is tudunk biztosítani. A stúdióban az online foglalási rendszerünkön keresztül lehetséges a legegyszerűbben foglalni belvárosi termünkbe. Stúdiónkban lehetőség van: Családi, gyerek, páros, egyéni, születésnapi, divat, glamour, termék, üzleti (headshot), reklám, tabló és portfólió fotózásokra, illetve workshopok megrendezésére. Stúdiónkban tilos az üzleti célú erotikus ,akt fotózások. A stúdió jó hírnevének megsértése jogi következménnyel jár. Fotóstúdiónkba tudunk fogadni (kizárólag előzetes egyeztetés alapján), háziállatokat. Kanapéra, szőnyegre, ágyra (bútorokra) nem mehetnek. Kutyás fotózás esetén a bérlési idő 45 perc, hogy a következő vendég előtt kitudjunk szellőztetni, takarítani.

Stúdióban található eszközöket mindenki saját felelősségére használhatja!

Világítási, kiegészítő eszközök

Mikrosat Digital 5R Stúdióvaku (500Ws) 4 db

Vevőegység Digital R stúdióvakukhoz

Adóegység Digital R stúdióvakukhoz 2 db

Godox FV150 HSS LED lámpa vaku funkcióval (150W) 2db

Walimex 15803 Pisztolyos állvány 2 tartóval (max. 12Kg, 223cm) 4 db

Jinbei 2 in 1 acél lámpaállvány (M-8) 530cm 1 db

Godox SB-GUSW6090 Ernyőként Nyitható Softbox Méhsejtráccsal 60x90 cm 4 db

Ernyőként Nyitható Softbox Méhsejtráccsal - 90x90cm 4 db 25

Godox SB-FW35160 Softbox Méhsejtráccsal 35x160 cm 2 db

Godox SB-GUE95 Ernyőként Nyitható Softbox Méhsejtráccsal 95cm 1 db

Godox Pro Beauty Dish 55cm - Ezüst belső 1 db

Godox Pro Alap Reflektor 65º RFT-13 – 21cm 1 db

Colorama papír háttér 2.72 x 11m super white (szuper fehér) 1 db

Colorama papír háttér 2.72 x 11m urban grey (urban szürke) 1 db 33

Manfrotto papírháttér 2.72 x 11m black (fekete) 1 db

Walimex Háttértartószett (120 - 307 cm széles) 1 db

Godox 5in1 Derítőlap - 110 cm

Mikrosat 8Click Nyitható Octobox - 150cm

A stúdiót egész órára vagy órákra tudjátok foglalni. Minimális foglalási idő 1 óra (55 perc). Minden megkezdett óra esetén egész órát számítunk fel. Fontos, hogy kizárólag visszaigazolt foglalás az érvényes, abban az esetben ha nem kaptad meg a visszaigazoló e-mailt kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +3620/961-4113 telefonszámon vagy az imre.gode@gmail.com e-mail címen.

Időpontot foglalni az online foglalási rendszerünkön keresztül tudtok, esetleg telefonon: 0620/961-4113

Érkezés

Bérlés előtt 5-10 perccel érdemes érkezni a stúdióba. A stúdióban a termem órás váltásokban vannak bérelve ezért bérelt időszak 55.-ik percében a termet el kell hagyni abban az állapotban. Az esetleges károkért a felelősséget a bérlőt terheli, a kárt a bérlés végén fel kell számítanunk.

A terembe utcai cipőbe nem lehet bemenni, mindenképp hozzatok magatokkal váltó cipőt.

Sminkelési lehetőség

Stúdiónkban lehetőség van díjmentesen használni a várakozónkban található sminkhelyet, amit érkezés sorrendjében lehet elfoglalni, ezért nem tudjuk garantálni, hogy lesz szabad hely a sminkes részen.

Megközelítés

STUDIO75 Székesfehérvár belvárosában, könnyen megközelíthető helyen, Kossuth utca 8. 1. emeletén található a sétálóutcában. Autóval a Megyeházánál lehet parkolni a legkönnyebben, de a belváros környékén számos parkolási lehetőség található.