A FOTÓZÁS RÉSZLETEI


HELYSZÍN

A portréfotózásainkat a székesfehérvári stúdiónkban tartjuk. A felszerelésünk teljesen mobil, így külső helyszínen is tudunk fotózást vállalni. Külső helyszíni fotózás esetén kérj személyre szabott árajánlatot!

A FOTÓZÁS FOLYAMATA

A csomagoknál feltüntetett fotózási idő azt a nettó időt jelenti, amit a kamerám előtt fogsz tölteni. Nem kötelező kihasználni a teljes időtartamot, a legtöbb esetben hamarabb végezni szoktunk. A fotózási idő alatt tetszőleges alkalommal öltözhetsz át, nincs erre vonatkozó megkötésünk. Értelem szerűen minél nagyobb csomagot választasz, annál több időnk van kikísérletezni a különböző összeállításokat. Szeretek kipróbálni többféle tónusú hátteret, legalább 1 váltás a legkisebb csomagba is belefér. Emellett az arckifejezésekkel is szeretek játszani, így számíthatsz arra, hogy lesz több verziód, amiből majd ki tudod választani a célodnak leginkább megfelelőt.

​Közvetlenül egy számítógépre fotózom, ami azt jelenti, hogy azonnal vissza tudjuk nézni a képeket egy monitoron. A fotózási folyamat része, hogy időközönként megállunk és sorozatonként együtt átnézzük a készült képeket, és aztán folytatjuk tovább. A visszanézés során rögtön előválogatjuk is a képeket, így csak a legjobbakkal dolgozunk tovább. A fotózás végére elég jó rálátásod lesz arra, hogyan fognak kinézni a végső képek.​

RETUSÁLÁS ÉS A KÉPEK ÁTADÁSA

Miután kiválasztottad, hogy mely képeket szeretnéd retusáltatni velünk, elkezdjük házon belül feldolgozni őket. A retusálási folyamat általában 5 munkanapot vesz igénybe. Az utómunka során a fő célunk, hogy minél természetesebb hatású maradjon a kép. Ehhez magas szintű retusálási technikákat használunk, ezért is tart ennyi ideig. Ha ennél rövidebb határidőre van szükséged a kész képekre, akkor kérlek jelezd felénk előre, és találunk rá megoldást!

​A kész képeket digitális formában adjuk (jpeg) át egy fájlküldő rendszeren, a Wetransferen keresztül. A végső képeket elkészítjük nagy felbontásban, amiből nagyméretben lehet nyomtatni, illetve webre optimalizált kisebb méretben is.

​Nyers képeket semmilyen formában nem áll módunkban átadni. Fontosnak találjuk, hogy minden munka, ami a mi kezünk alól jön ki, az a létező legjobb minőségű legyen, ez ugyanis a védjegyünk. A raw fájlokat megőrizzük egy évig, így később is van lehetőséged rendelni belőlük.

​ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Minden fotózásunkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. 

​RUHÁZAT

Kérjük, hogy a fotózásra a saját ruháidból hozz el párat. Minél többet hozol, annál könnyebb dolgunk van összeállítanunk a számodra legjobb ruhaszetteket. Az a fontos, hogy jól érezd magad a ruháidban, és a képeken is makulátlan legyen az összhatás. 

SMINK

A hölgyek számára biztosítunk a stúdióban profi sminkest. Csakis a legkiválóbb hazai sminkesekkel dolgozunk, akik tudják, hogy milyen egy letisztult üzleti smink, és hogy mi néz ki jól a fényekben. ​

FRIZURA

Arra kérünk, hogy olyan frizurával gyere a fotózásra, mint amit a hétköznapok során is hordasz. Érdemes lehet a fotózás előtt pár nappal egyeztetned a fodrászodhoz is időpontot.

A hölgyek részére a sminkes tud segíteni a haj minimális formázásában, illetve én is segítek eligazítani a tincseket a kamerám előtt.

FIZETÉS MENETE

Az oldalon található árak nettó árak. A szolgáltatás magánszemélyek részére alanyi ÁFA mentes. A fotózásról a számlát a fotózás napján állítjuk ki, és emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek:

1. Készpénzzel a fotózás napján

2. Bankkártyával a fotózás napján

3. Átutalással erre a bankszámlaszámra: 

A retusált képeket kizárólag a teljes összeg beérkezése után küldjük ki a részedre emailben.

​FELHASZNÁLÁSI JOGDÍJ

A fotók szerzői joga a fotóst illeti meg, ezt átruházni nem lehet. A retusált képek tartalmazzák a képek saját célra történő felhasználási jogdíját. Ez azt jelenti, hogy a saját magad és a saját vállalkozásod népszerűsítése érdekében korlátlanul használhatod a képeket. Egyéb esetben kérlek kérj egyedi ajánlatot a felhasználó jogi személy, felhasználási cél és hely megadásával.