RÓLUNK

Üdvözöllek! Göde Imre vagyok, portréfotós, a STUDIO75 fotó stúdió vezetője. Pár mondatban bemutatkozom most Neked. Már elég korán, 13 évesen tudtam, hogy az emberek ábrázolása az ami igazán boldoggá tesz. Hosszú évekig csak hobbyból fényképeztem és az elkészített képeket a fürdőszobánkban hívtam elő, szüleimet az őrületbe kergetve vele. Tudom, közhelyesen hangzik, de nálam valóban a modell van a középpontban. A legfontosabb nekem, hogy jól érezd magad fotózás közben, az idő pedig közben vidáman teljen el. Kifejezetten a portréfotózásra specializálódtam, képesítésemet a Headshot Academy-n szereztem. Örömmel fotózom mindent ami ember. Nálunk az idő gyorsan és vidáman telik el. Fotózás után a képeket képszerkesztő programokkal gondozom, persze mértékletesen. 

Üdvözöllek! Göde Ábel vagyok, portréfotós.  Vonzódásom a fotózáshoz 14 évesen kezdődött, egyrészt a családomban fellelhető minta okán, másrészt pedig az általános iskolai éveim végén, az évesmunka előadásom a fotózásról szólt, melynek során elmélyülhettem ebben a témában. Érdeklődésem mind a mai napig kitart, szabadidőmben is szívesen űzöm ezt a tevékenységet. Több alkalommal veszek részt portréfotózáson és esküvőfotózáson, a Studio75 gyakornokaként

Üdvözöllek! Göde Miriam vagyok. Szimpátiám a fotózás iránt korán kezdődött és érdeklődésem mind a mai napig kitart, Szabadidőmben szívesen űzöm ezt a tevékenységet. A Studio75 gyakornokaként az én feladatom mind a közösségi médiában való megjelenés koordinálása, mind az offline marketingben való aktív munkavégzés.