RÓLUNK

Üdvözöllek! Göde Imre vagyok, portréfotós, a STUDIO75 fotó stúdió vezetője. Pár mondatban bemutatkozom most Neked. Már elég korán, 13 évesen tudtam, hogy az emberek ábrázolása az ami igazán boldoggá tesz. Hosszú évekig csak hobbyból fényképeztem és az elkészített képeket a fürdőszobánkban hívtam elő, szüleimet az őrületbe kergetve vele.

Mindig is a fotózásból szerettem volna megélni, de az élet úgy hozta, hogy előtte a sport és az értékesítés területén kellett tapasztalatot szereznem. Jó pár éve viszont már tudatosan építem a vállalkozásomat, folyamatosan képezve magam, mind fotótechnikailag, mind pedig a képkidolgozás területén.

Tudom, közhelyesen hangzik, de nálam valóban a modell van a középpontban. A legfontosabb nekem, hogy jól érezd magad fotózás közben, az idő pedig közben vidáman teljen el.

Kifejezetten a portréfotózásra specializálódtam, képesítésemet a Headshot Academy-n szereztem. Örömmel fotózom mindent ami ember. Jegyespárokat, családokat, szívesen készítek üzleti portré fotókat, de legnagyobb örömmel teljes portfóliókat készítek.

Nálunk az idő gyorsan és vidáman telik el. Fotózás után a képeket képszerkesztő programokkal gondozom, persze mértékletesen.

Ha szimpatikusnak találsz minket és úgy döntesz, hogy miket választasz legkedvesebb pillanataid megörökítéséhez, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. Örülnénk neki és garantálom, hogy nem bánod meg!