Mitől lehet művészi egy jegyes/wedding fotó?

2020.08.10

Nem kell hangsúlyozni, hogy milyen fontos az az alkalom amikor két ember összeköti az életét. Olyan esemény amelyre örökké emlékezünk. Fontos, hogy amennyire rajtunk áll tökéletesen sikerüljön minden.

A STUDIO75 feladata, hogy megörökítse a lakodalom előtti meghitt pillanatokat is, egyedi, utánozhatatlan és természetes valójában. Nem a megszokott erőltetett fotókat kell kapnod, óriási hiba ha a fotós ugyanúgy, ugyanott fotóz le Titeket ahol és ahogy másik százötven párt. Lehetnek persze apróbb hasonlóságok, de kiábrándító ha sztenderd képek készülnek. Ne érjétek be azzal ha az ismerőseitek mikor meglátják a fotóitokat csak annyit mondjanak: "Jaj de szépek vagytok!". Akkor lehettek elégedettek, ha mikor a fotózásra gondoltok vidám kedves emlékek jelenjenek meg, és akkor, amikor az ismerősök meglátják a képeket  kerekedjen el a szemük attól, hogy mennyire "átjöttök" a fotókon. 

A STUDIO75 fotói nem lesznek tucat fotók! Hozzátok igazodik és belőletek jön. Ösztönös mert velünk olyan kép készül, amelyet Ti is akartok és csak úgy tud sugározni, csak úgy tud átjönni a fotó, ha egyé váltok a kompozícióval. Nem érjétek be kevesebbel! Én az objektívvel nézlek, feladatom, hogy megtaláljam a számotokra legelőnyösebb pózokat. Nem az a cél, hogy mást mutassak rólatok, mint aki vagytok, viszont az, hogy megjelenjen bennetek az egyedi szépség. A természetesség híve vagyok. 

Ne érjétek be kevesebbel!

Göde Imre

fine art és esküvő fotós