Mi is az a HEADSHOT fotó?

2021.06.15

Egy profi portréfotóval a jövődbe fektetsz be. Ez a fotó adja meg ugyanis az első benyomást rólad a világnak. Portréfotó készítésekor minden apróságnak jelentősége és jelentése van. A tekinteted a legfontosabb, mert beszélni fog, egy jellegzetes, érzelmeket tükröző kifejezést mutat a külvilág felé. Egy profi portréfotó többszintű megtérülést eredményez!

Amikor azon gondolkodsz, hogy szeretnél pár új képet készíttetni magadról például weblapra vagy önéletrajz mellé, mi is igazából a célod?

Hogy legyen egy fotód, amin megnyerő vagy?

Valószínűleg az első legfontosabb célod, hogy elnyerd a munkát, amire vágysz vagy növeld a céged forgalmát olyan képekkel, amelyek tükrözik az egyéniséged! Tehát a célod egy várt eredmény és haszon!

Bizonyára Te is voltál úgy, hogy hibába feleltél meg minden követelménynek, hiába készítetted el megfelelően az önéletrajzodat, hiába versenyképesek céged árai és referenciái az áhított munkát vagy megrendelést nem te kaptad meg. Az ember első nekifutásra vizuális típus, rendkívül fontos az első benyomás!

A jó hír, hogy van megoldás arra, hogy gyorsabb eredményt érjünk el és eljutassuk az üzenetünket!

A portréfotózásnak van egy speciális ága az úgynevezett HEADSHOT fotók. A headshot egy szűk kivágású portréfotó, amely a váll közepétől felfelé készül, így az arckifejezés kerül a kép központjába. A portréfotó titka a megnyerő arckifejezésben rejlik, ettől leszel magabiztos és szimpatikus a képet megnézők számára. A LinkedIn-en, Facebook-on, önéletrajzodban vagy a weboldaladon elhelyezett headshot-tal azt mutatod a világnak, hogy képes vagy befektetni önmagadba. Ezt a fejvadászok és az ügyfeleid értékelni fogják!

A HEADSHOT fotók megkülönböztetnek és hihetetlen mértékben elősegítik a sikeredet!

HEADSHOT fotókra a mai világban mindenkinek szüksége van! Több, mint egy ismerős által készített fotó, több mint egy gyorsan feltöltött szelfi. Munkánk nem csak abban áll, hogy elkészítjük a képet Rólad. Segítjük kiválasztani a hozzád leginkább illő ruhadarabokat, a fények és a beállítások segítségével, majd pedig mértékletes professzionális photoshop munkával tesszük teljessé a kész HEADSHOT fotót.

Az én specializált feladatom az, hogy bebizonyítsam neked, igenis lehet rólad olyan képeket készíteni, mely a megnyerő éned tükrözi vissza és ÉL. Egy rosszul elkészített fotóval könnyen lemaradhatsz a legkedvezőbb lehetőségekről, hiba lenne téves első benyomást mutatnod a környezeted felé! A szolgáltatásunk prémium minőség, nem kiadásként kell rá tekintened hanem befektetésként, mely garantálom hamar meg fog térülni!

És, hogy lásd nem a levegőbe beszélünk, fotózásunk mellé 100%-os pénz visszafizetési garancia jár. Tehát, ha nem vagy megelégedve a fényképeiddel visszafizetjük Neked a fotózás teljes árát!

Egy fontos üzenet búcsúzásként: legyél Te az első a saját életedben! Ha Te nem vagy boldog vajon, hogy lehetsz segítségére a körülötted lévőknek? Ez nem önzés, éppen ellenkezőleg!

Kívánom Neked, életed minden területén:

Űzd el a középszerűséget!

Hamarosan újra jelentkezem! Addig is, kerülj fókuszba!


Szeretettel üdvözöllek!

Göde Imre

fine art portréfotósod

STUDIO75