Az elhatározás

2021.05.04

Mindannyian érezzük, hogy többek vagyunk, mint amit nap mint nap gondolunk magunkról. Nem is tudatosul bennünk, hogy nagyon sokszor tévesen ítéljük meg önmagunk, és ezek az érzések bizony mélyen belénk ívódnak. Mert hát a környezetünkből érkező visszajelzésekből inkább a negatívakat jegyezzük meg, és azokat fogadjuk el, ráadásul felnagyítva. A vonzás törvénye pedig ebben az esetben is engedelmeskedik gondolatainknak.

De mégis hogyan lehet kilépni ebből az öngerjesztő folyamatból?

Minden egy felismeréssel és egy elhatározással kezdődik!

Én arra biztatlak, hogy helyezd magad a középpontban. Határozd el, hogy változtatni szeretnél az elmúlt időszak személyiségromboló hatásain. Alakítsd át a kisugárzásod, elsősorban saját magad miatt. Ki állhat az utadban? A válasz egyszerű: Csak Te! Egyszerűen változtasd meg a körülményeket, hogy téged szolgáljanak.

Mi legyen az első lépés?

Egy új frizura, egy felfrissített ruhatár, új stílus. De akár egy új fotó, egy új fotósorozat, melyet felhasználhatsz egy önéletrajzban, egy szakmai weboldalon vagy akár elkápráztathatod követőidet a közösségi médiában.

Ne feledd, minden változás egy elhatározással kezdődik! Ha a döntésed az lesz, hogy felfrissíted fotóalbumodat pár különleges képpel én örömmel megalkotom Neked a csapatommal. 


Addig is barátsággal üdvözöllek!

Imre